Vi har mere end 20 års erfaring indenfor belysning og lysdesign til butikker, virksomheder og offentlige institutioner

Skræddersyer jeres behov

Ingen arbejdspladser er ens, og alle behov er forskellige. Derfor skal lys skræddersys, så det netop passer ind og skaber den værdi, jeres virksomhed har brug for. Lys er nemlig ikke bare lys. Lys er med til at forandre arbejdsmiljøet, påvirke stemningen på arbejdspladsen og ikke mindst skabe enorme besparelser. Lys er et af de produkter, vi bruger allermest, og som derfor koster ekstra meget, hvis det bliver brugt forkert.

Altid klar på at hjælpe

Hos DAMAX er vi altid klar på at hjælpe og komme med gode råd. Vi kommer også altid gerne med en uforpligtende og gratis vurdering af lysets muligheder på jeres arbejdsplads og initiativer til at opnå store besparelser.

Så kontakt os i dag for uforpligtende tilbud samt energiberegning af besparelsen i opnår med vores løsninger og tag skridtet mod et mere bæredygtigt miljø og en sundere driftsøkonomi.

Vi sætter en ære i altid at levere løsninger i højeste kvalitet efterfulgt af en hurtig og vidende service, så vi får udnyttet de nyeste teknologier på markedet og gjort jer opmærksomme på effektiviseringsmuligheder og besparelser.

Vores speciale er at udvikle løsninger, der:

FÅ EN GRATIS BEREGNING AF HVOR MEGET DU SPARER VED AT SKIFTE TIL DAMAX

Udfyld formularen så ringer vi dig op snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.