INDUSTRI/ LAGER

Rigtigt lys skaber sunde, sikre og effektive arbejdspladser

INDUSTRI/ LAGER2018-08-30T09:22:05+01:00

Project Description

SLIDSTÆRK LED KVALITET TIL INDUSTRIEN

Spar mange penge hver måned med Damax LED 

Lysmængden er stor i lager- og produktionshaller, for ofte brænder det hele dagen med høj kraft. Derfor vil en omlægning til LED belysning være en mærkbar forskel. Du sparer flere tusind kroner hver måned på lysregningen, idet LED er fire gange mere energieffektiv end traditionelle elpærer og levetiden er lang.

Slidstærk LED kvalitet til industrien

Men sæt også krav til kvaliteten af dit LED lys. Flimrende lys giver hovedpine og en hurtig træthedsfølelse hos dem, der arbejder i lyset gennem en hel arbejdsdag. Det er derfor vigtigt, at du vælger flimmerfrie LED løsninger, som er testet i drift, sikkerhedsgodkendte og kvalitetscertificerede. Det finder du hos alle Damax’ High End LED produkter.

De små lysdioder i LED pærer er ekstremt solide og derfor ideelle til lagerhaller og i industrien, hvor de ofte bliver udsat for stød og slitage. De kan modstå hård behandling, ligesom de kan tåle både meget høje og meget lave temperaturer.

En klar belysning skaber et effektivt arbejdsmiljø

Med LED skaber du et godt og effektivt arbejdsmiljø for dine ansatte. Helt enkelt. I en lagerhal eller et industriområde er et klart, koldt lys med til at skabe en frisk og opkvikkende stemning, som skærper koncentrationsevnen. Det er også med til at mindske risikoen for et øjebliks uopmærksomhed med arbejdsulykker til følge.

En sådan løsning sætter helt særlige krav til arbejdspladser med natarbejde, helt uden vinduer eller med meget lidt naturligt lysindfald. Damax’ intelligente LED systemer kan skabe meget store besparelser.

EN-STANDARTER / BELYSNINGSKRAV2018-08-20T12:34:37+01:00

Belysningsstyrke
Det er det lys, vi ser, der har betydning for arbejdsmiljøet. Det vil sige det lys, der reflekteres fra arbejdsobjektet (det vi ser på). Lyset afhænger både af belysningens styrke og af, hvordan arbejdsobjektet reflekterer lyset.

Disse ting er imidlertid vanskelige at måle. Derfor bruger man som regel belysningsstyrken (styrken af det lys, som falder på arbejdsobjektet) som mål for, om der er lys nok. Også krav i lovgivning samt normer og standarder er som regel angivet som belysningsstyrker. Belysningsstyrken måles i lux.

I standarden DS/EN 12464-1:2011, Lys og belysning – Belysning ved arbejdspladser – del 1: Indendørs arbejdspladser sammen med det særlige danske anneks DS/EN 12464-1 DK NA, kan man finde talværdier for de fleste arbejdsopgaver. Belysningsstyrkerne er her angivet som værdier, der skal være til stede i hele anlæggets levetid.

Det er arbejdsobjektet, der skal være belyst med den angivne lysstyrke. Det kan opnås ved almen belysning (rumbelysning), særbelysning, dagslys eller ved en kombination heraf. En kombination af almen belysning og særbelysning vil ofte være hensigtsmæssig.

Ved de fleste typer arbejde ligger de krævede værdier på 200 eller 500 lux, mens der kræves 1.000 eller 1.500 lux ved mere lyskrævende arbejdsopgaver.

FÅ GENNEMGÅET AL BELYSNING HOS DAMAX

Vi gennemgår gerne belysningen i din industri- eller lagervirksomhed, så vi kan vise fordelene ved at skifte til LED.

Kontakt os nu for en uforpligtende snak.

FÅ EN GRATIS BEREGNING AF HVOR MEGET DU SPARER VED AT SKIFTE TIL DAMAX

Udfyld formularen så ringer vi dig op snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.