Project Description

ET GODT LYS GØR HELE KONTORET MERE EFFEKTIVT OG STYRKER INDLÆRINGEN

Effektivitet og arbejdsglæde hænger meget mere sammen med lysindfaldet på kontoret, end mange umiddelbart tror. Vi kender begrebet vinterdepression og ved, at sollys påvirker vores humør i positiv retning. På samme måde udløser dårlig arbejdsbelysning hovedpine og overanstrengelse, og en kvalitets LED løsning vil forbedre hele arbejdsmiljøet.

Lysintensiteten skal være korrekt

Med korrekt kontorbelysning kan alle holde til en hel dags arbejde uden at brænde ud. Her er lysintensiteten (lux værdien) afgørende, altså hvor meget lys, der rammer en bestemt flade. Alle har individuelle behov, både fordi vi arbejder forskelligt, men også fordi lysbehovet stiger i takt med alderen.

  • Ved hvert arbejdsbord skal der være mulighed for egen styring af lyset. Lysintensiteten over et skrivebord skal være høj (gerne mindst 500 lux), ligesom LED løsningen skal hindre, at du generes af blænding eller reflekser.
  • Lysets funktion i de åbne kontorlandskaber er at vise imødekommenhed i en varm og tryg stemning og her skal lysintensiteten være lav (omkring 200 lux).
  • I receptionen skal belysningen være blød og behagelig og give et varmt førstehåndsindtryk. Samtidig skal der tages højde for receptionistens behov for individuel arbejdsbelysning.
  • I møderum skal mulighederne være mange, idet regulære møder kræver skarp belysning, mens lyset under power point præsentationer skal være dæmpet.

Samtidig skal du sørge for at vælge en flimmerfri LED løsning med korrekt farvegengivelse. Kunsten er at finde den rette balance mellem for lidt lys, som giver hovedpine, og for intensivt lys, som stresser. Den balance er vi mangeårige eksperter i at finde.

Naturligt lys via dagslysstyring på kontoret

Et naturligt lysindfald fremmer trivsel og helbred. Her er dagslys fra vores omgivelser selvfølgelig vigtig, men korrekt udnyttelse af de elektriske belysningskilder er lige så vigtig. Med en LED kvalitetsløsning har de enkelte dioder forskellig kraft og farve, og derfor kan du skabe særlige stemninger på kontoret.

Med dagslysstyring af LED pærer skabes døgnets naturlige lys, og så er det tilmed en energieffektiv løsning, fordi lyset automatisk dæmpes eller slukkes efter behov. Desuden kan LED pærer slukkes og tændes hyppigt uden at tage skade.

KONTAKT DAMAX

Hos Damax kan vi skabe perfekt arbejdslys og sikre, at arbejdsmiljøloven overholdes.

Vi har solid erfaring med at beregne funktionelle og energieffektive løsninger og udarbejder gerne en komplet LED løsning til store så vel som små kontorbygninger, skoler og undervisningslokaler.

FÅ EN GRATIS BEREGNING AF HVOR MEGET DU SPARER VED AT SKIFTE TIL DAMAX

Udfyld formularen så ringer vi dig op snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.