Project Description

KORREKT BUTIKSBELYSNING SÆLGER MERE

Kvaliteten af din butiksbelysning påvirker kundeoplevelsen

Og dine salgstal. Ligesom i teaterverdenen, hvor lyssætningen fører blik og opmærksomhed bestemte steder hen på senen, så sker det samme, når kunder træder ind i din forretning. En korrekt lyssætning får dem til at føle sig trygge, giver dem lys at finde rundt, fokusere og købe dine varer,

Professionel rådgivning om LED belysning med øje for salg

At udskifte sin gamle traditionelle belysning ud til LED handler ikke kun om at spare penge på elregningen men et fælles ansvar, at vi alle er med til at sænke co2 udledningen.

Mange butikker holder desværre fast i traditionelle lyskilder, hvilket er skidt – ikke kun for butiksejerens pengepung og miljøet, men også for butikkens kunder samt ansatte. Traditionelle lyskilder udsender store mængder varme, hvilket kan gøre det ulideligt at være i butikken i længere tid af gangen. I stedet for at dæmpe varmen igen med aircondition, og dermed bruge endnu mere elektricitet, anbefaler vi klart at udskifte de traditionelle lyskilder med LED pærer.

Den seneste LED teknologi vil dermed ikke kun spare dig penge på elregningen, men også have en salgsfremmende effekt. For med den rette temperatur i butikken, samt den moderne belysning, vil man opleve at kunderne bliver længere i butikken og de ansatte mere veloplagte gennem hele dagen. Dette vil have en positive effekt og føre til mersalg.

MEN LED ER IKKE BARE LED! FOR LYS ER IKKE BARE LYS, DET KRÆVER DEN RETTE EKSPERTISE.

Vi hos Damax har for øje at løfte butikken med en belysningsløsning der løfter kundeoplevelsen og øge omsætningen, samtidig med at sænke energiforbruget med minimum 50%.

FÅ EN GRATIS BEREGNING AF HVOR MEGET DU SPARER VED AT SKIFTE TIL DAMAX

Udfyld formularen så ringer vi dig op snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.