LAD BESPARELSEN BETALE FOR INVESTERINGEN AF JERES NYE ENERGIVENLIGE BELYSNING

Skift til LED i hele din virksomhed UDEN at hive penge ud af budgettet

Ja det lyder for godt til at være sandt. Ny energibesparende belysning uden at investere og på samme tid ikke skal tænke på vedligeholdelsen af belysning som ofte kræver uforudsete udgifter med sig.

LED lys er en god investering for både miljø og pengepung. For med LED lys får du et meget mindre energiforbrug, ligesom du også skærer en stor andel af din elregning.

Men LED belysning kan være dyrt at anskaffe for mange virksomheder og offentlige arbejdspladser. Derfor har Damax udviklet en finansieringsmodel, der gør det attraktivt at udskifte alle lyskilder med LED lys her og nu. Damax’ fleksible og individuelle finansieringsmodel tilpasses altid til vore kunders behov.

Damax’ finansieringsmodel giver positive tal på bundlinjen. Der er ingen udbetaling  og hver måned sparer du mere på lysregningen, end du betaler i ydelse.

Vi tilbyder en finansieringsaftale med følgende fordele:

  • Ingen udbetaling. Du høster en økonomisk gevinst fra dag et.
  • Løbende finansiering af alle dine nye LED lyskilder inklusiv alle følgeomkostninger over hele aftalens løbetid.
  • En tilbagebetalingstid på 15-60 måneder.
  • Fuld service fra Damax gennem hele perioden. Din virksomhed skal tegne en On the Spot-serviceaftale med Damax.· Med en On the Spot-serviceaftale er alle uforudsete udgifter til din LED belysning inkluderet (fx hvis en LED pære springer, så skifter vi den som en automatisk service).
  • Når aftalen udløber overtager du retten til dit LED udstyr eller du kan indgå en ny serviceaftale.

Alle tilbydes desuden en gratis og uforpligtende beregning af hvor meget din virksomhed/ institution kan spare ved at skifte til LED belysning.

Virksomhed fik fuld LED løsning og sparede med det samme

En mellemstor virksomhed ønskede at skifte til LED belysning i hele virksomheden. En fuld Damax løsning kostede omkring 100.000 kr. til lamper, pærer og montering. Det ville samtidig give virksomheden en månedlig besparelse på 5.000 kr. på lysregningen. Virksomheden valgte at investere i en løsning hos Damax og fik en finansieringsaftale med en afbetalingstid på 5 år og en månedlig ydelse på knap 1800 kr.

I dette konkrete eksempel var den månedlige ydelse til Damax halvt så stort som den månedlige besparelse på lysregningen, som virksomheden samtidig opnåede. I løbet af det første år havde virksomheden sparet mere end 38.000 kr.

Frigør likviditet til din kerneforretning

En finansieringsaftale er ikke bare et spørgsmål om penge. Det er en aftale, som giver dig bedre muligheder for at koncentrere dig om at styrke din kerneforretning, frigøre vækstpotentialet i din virksomhed og øge din indtjening.

Denne løsning kan være et meget stærkt alternativ til mere traditionelle finansieringsformer som banklån eller erhvervskreditter.

FÅ EN GRATIS BEREGNING AF HVOR MEGET DU SPARER VED AT SKIFTE TIL DAMAX

Udfyld formularen så ringer vi dig op snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.