Hospital/ Sundhedsvæsen 2017-12-23T13:28:01+00:00
Loading...

HOSPITAL/SUNDHEDSVÆSEN

Bestil en gratis beregning og se hvad du sparer ved at skifte til Damax

Vi hjælper sundhedssektoren
– med store energibesparelser og en grøn profil.

Som teknisk ansvarlig så ved du helt sikkert at!

dårligt lys påvirker jeres patienter, borgere og personale, du ved, at I har store energiudgifter, og at I skal være samfundsansvarlige og tænke på miljøet, når det kommer til jeres energiforbrug, de mange hyppige udskiftninger af defekte lyskilder der presser budgettet.

Vi hos Damax hjælper sundhedssektoren med at indfri deres behov og ønsker.

Vælger du fx at skifte til vores LED lys, får du følgende fordele:

  • Du får gladere brugere og patienter,

  • Du får højkvalitetsløsning med flimmerfrit LED lys, så utilpashed, hovedpine og træthed undgås blandt både patienter og medarbejdere. Det giver et bedre arbejdsmiljø og ofte færre sygedage hos de ansatte

  • Du kan dokumentere jeres grønne og miljøbevidste profil

  • Jeres elregning bliver lavere, og i kan bruge de sparede penge på noget, der giver jer og jeres patienter/borgere merværdi.

Hos Damax ved vi lige præcis hvilke udfordringer der er i sundhedssektoren, på institutioner og i ældreplejen. Vi rådgiver om hele processen og kan levere en totalløsning med nogle af markedets bedste LED løsninger. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere eller få et uforpligtende møde.

Døgnrytmelys er helbredsfremmende og forkorter patienters liggetid

Vi har længe vidst, at naturligt dagslys er sundt for os. Allerede i 1896, hvor Finsens medicinske lysinstitut blev grundlagt, fik vi kendskab til lysets helbredende effekt, og i dag ved vi meget mere om hvor vigtigt lys er for humør, døgnrytme og immunforsvar.

Ved at installere fleksibelt døgnrytmebelysning på hospitaler og i hele sundhedssektoren, så styrker vi patienters velvære og forkorter deres indlæggelsestid. Her er det vigtigt at vælge en højkvalitetsløsning med flimmerfrit LED lys, så utilpashed, hovedpine og træthed undgås blandt både patienter og medarbejdere.

Kunstigt lys der udnytter døgnets naturlige lys

Døgnrytmelys er kunstige lyskilder, hvor styrke og farvetemperatur svinger i takt med døgnets timer.  Sollysets naturlige farve og intensitet ændrer sig i løbet af et døgn, og når dette farveskifte afspejles i vores kunstige lyskilder, så fremskyndes menneskets helbredelsesproces.

Når farvetemperaturen i en LED løsning varierer i takt med døgnets rytme, så starter dagen med et køligt blåt morgenlys og sluttes af med en varmere og mere gylden farve sidst på dagen. Det er med til at understøtte menneskets biologiske døgnrytme, som både giver bedre humør og en bedre søvn. To faktorer, som netop har stor betydning for, hvordan mennesker responderer på den behandling, terapi og medicin, de modtager under indlæggelse.

Uden lys, ingen trivsel blandt sundhedspersonalet

Uden lys, intet liv. På samme måde hænger både arbejdsglæde og effektivitet sammen med arbejdspladsens lyskilder. Sundhedspersonalets antal af sygedage og menneskelige fejl påvirkes af, om de stresses af et flimrende, skarpt og koldt lys gennem en hel arbejdsdag (eller nat). Eller om de tværtimod møder et fleksibelt døgnrytmelys i en højkvalitets LED løsning, som er med til at skabe et sundt og sikkert arbejdsmiljø.

Få flimmerfri døgnrytmestyring hos Damax

Hos Damax ved vi lige præcis hvordan korrekt døgsrytmestyring skal se ud på hospitaler, på institutioner og i ældreplejen. Vi rådgiver om hele processen og kan levere en totalløsning med nogle af markedets bedste LED løsninger. Tøv ikke med at kontakte os for at høre mere eller få et uforpligtende møde.

.

CASE

Bornholms Hospital
Projekt

Bornholms hospitaler havde store udfordringer med at konvertere deres belysning til led, de havde forsøgt anden løsning med at udskifte selve lyskilden til led men resultatet var ikke positivt.

deres armaturer er bygget ind i selve ventilationen hvilket gjorde at man ikke bare kunne købe et standard Led armatur og skifte det ud .

Damax kom med løsningen og leverede 362 speciel fremstillede armaturer som man kunne dæmpe lyset på.

Tilbagebetalings-tid (ROI)

2,37 år

KONTAKT OS IDAG

Vi vil meget gerne høre fra dig.