OM OS 2017-09-26T14:48:59+00:00
KONTAKT OS

Vi har mere end 20 års erfaring indenfor belysning og lysdesign til butikker, virksomheder og offentlige institutioner. Vores speciale er at udvikle løsninger, der

1) Giver kunden store økonomiske besparelser.

2) Skaber en merværdi for kunden ved at optimere arbejdsmiljøer med henblik på mersalg, øget læring, skærpet koncentration og et bedre overblik.

3) Er bæredygtige for miljøet, regnskabet og vores trivsel – både nu og i fremtiden.

Vi sætter en ære i altid at levere løsninger i højeste kvalitet efterfulgt af en hurtig og vidende service, så vi får udnyttet de nyeste teknologier på markedet og gjort jer opmærksomme på effektiviseringsmuligheder og besparelser.

Skræddersyer jeres behov

Ingen arbejdspladser er ens, og alle behov er forskellige. Derfor skal lys skræddersys, så det netop passer ind og skaber den værdi, jeres virksomhed har brug for. Lys er nemlig ikke bare lys. Lys er med til at forandre arbejdsmiljøet, påvirke stemningen på arbejdspladsen og ikke mindst skabe enorme besparelser. Lys er et af de produkter, vi bruger allermest, og som derfor koster ekstra meget, hvis det bliver brugt forkert.

Altid klar på at hjælpe

Hos DAMAX er vi altid klar på at hjælpe og komme med gode råd. Vi kommer også altid gerne med en uforpligtende og gratis vurdering af lysets muligheder på jeres arbejdsplads og initiativer til at opnå store besparelser.

Så kontakt os i dag for uforpligtende tilbud samt energiberegning af besparelsen i opnår med vores løsninger og tag skridtet mod et mere bæredygtigt miljø og en sundere driftsøkonomi.

Mød vores team

Vores dygtige team er altid klar på nye projekter store som små

Jes Nygaard Teknisk ansvarlig
Claus Hansen Projektleder (key account)
Salg1Sælger
Allan OlesenSalgsansvarlig i Norden
Mr. Wongsupply chain manager
Ansvarlig for kvalitetssikring på fabrikken
KONTAKT OS

Kontakt os i dag

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kunder og Samarbejdspartnere